Spring naar de inhoud
Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Maiden Moon Camp

april 29 @ 10:00 - april 30 @ 17:00

€355,00

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Maiden Mooncamp
355,00
12 available

Wat is het?

Tijdens een Maiden Moon Camp gaan we dieper in op jouw identiteitsvorming van meisje naar vrouw.
In verbinding met ander meisjes en vrouwen maak jij contact met je eigen vrouwelijk kracht.
Waar zit die van nature en waar zit die voor jou persoonlijk?

We gaan in dit weekend ons dus niet van onze mooist opgemaakte kant laten zien.  Het gaat erom het onbekende in te duiken, die kant waar je nog niet (helemaal) van weet wat je ermee kan en moet.  Want ja, vrouwelijkheid, waar zit dat, hoe doe je dat en wat is ‘juist’?
We gaan in dit weekend vooral kijken naar wat juist is voor jou.
Want in jou zit al alles wat je nodig hebt; je bent liefde, je hebt innerlijke kracht, je hebt innerlijk wijsheid.  Je hebt alleen nog niet de nodige ervaring.
Dat is niet erg, want in dit weekend verblijf je in een veilige omgeving waar ervaren vrouwen en andere meisjes hun kennis, wijsheid, liefde en ervaring met jou delen, zodat jij weet waar je op kan terugvallen in jezelf en bij anderen.  Community en sisterhood zijn hierbij on-ontbeerlijk.

Door verdiepende vragen te doorvoelen -‘wie ben ik? wat betekent het om vrouw te zijn? hoe wil ik mijn vrouw-zijn beleven waar zit mijn persoonlijke kracht? waar zit mijn vrouwelijke kracht? – ben je in staat op dieper niveau te verbinden met je eigen kern én andere meisjes en vrouwen.  Je zal hier leren dat zij geen concurrenten zijn, maar reisgenoten waarmee je in alle veiligheid kan delen, samenzijn en verdiepen in het vrouw-zijn.  Een geschenk voor de rest van je leven!

Daarnaast is er ook een verdieping met jouw eigen vrouwenlijn en mag je de rijkdom ervaren die je via je eigen bloedlijn hebt doorgekregen.  Nog een geschenk!

Kortom; er wordt in alle veiligheid gewerkt aan verdieping, versterking en bewustwording van de weg die jij wil bewandelen en de plek die jij wil innemen als vrouw.
Je zal leren doorvoelen in jouw energie waarbij de vrouwelijke cyclus onze leidraad is en we deze praktisch gaan doorvoelen met behulp van meditatie, lichaamsbewustzijn, verbinding met (jouw) natuur, wildpluk, kruidenkennis, yoga, connectie met de schemer, het vuur, …

Dit kwetsbare proces krijgt hier helemaal de ruimte om beleefd te worden in alle zachtheid en samenhorigheid.

Dit Mooncamp heeft als basis systeemwerk, kruidenleern sjamanisme en spiritualiteit/verbinding.

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor meisjes die een stevige vrouwelijke basis willen neerzetten in hun leven waarbij kernverbinding, identiteitsvorming, doorvoeling, intuïtie en sisterhood erg waardevol zijn. Dit weekend richten we ons op meisjes van 14 tot en met 17 jaar.

Maar ook meisjes die het misschien moeilijk vinden om hun weg te vinden in onze veeleisende samenleving en de uitdagingen van de sociale media, en hierbij stimulans en inspiratie kunnen gebruiken van andere meisjes en/of vrouwen om meer in hun kracht te staan.

Door deel te nemen aan dit Mooncamp leg je de basis voor een waardevol, vernieuwend netwerk met levenslange vriendschappen en leer je vooral je eigen invulling geven aan ‘waarde’, ‘succes’, ‘geluk’ en ‘liefde’.

Praktisch.

Dit weekend gaat door in de prachtige groene omgeving van Ninove.
De exacte locatie en verdere praktische gegevens krijg je via mail na inschrijving.

De prijs is all-inclusive.

Er zijn minimum 10 deelneemsters vereist om dit weekend te kunnen laten doorgaan.
De organisator behoudt het recht, bij niet voldoende inschrijvingen, het evenement te annuleren.
Het inschrijvingsgeld zal in dat geval volledig terugbetaald worden.
Bij inschrijven en niet komen opdagen zijn er geen terugbetalingen.

Door in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Hier vertel ik je de missie en visie van Rewilding Feminine Nature; waar we voor staan en waar we voor gaan!

Details

Start:
april 29 @ 10:00
Einde:
april 30 @ 17:00
Cost:
€355,00

Organisatoren

Marianne Franssen
Michelle Verbeelen
Veerle Cuyx