Spring naar de inhoud

Marianne helpt vrouwen niet alleen vervulling te ervaren ten gevolge van wat ze presteren, maar vooral voor wie ze zijn.

Marianne...

has been there & done that.

Vrouwelijk kracht in mijn bloedlijn is -zoals bij zovele vrouwen-  krachtig, maar gewond.  In mijn persoonlijk leven was ik me al sinds mijn kindertijd hiervan bewust.  Maar zoals de meesten onder ons, volgde ik de voorbeelden die ik had. 

Ik studeerde, behaalde een lerarendiploma, trouwde, begon een bedrijf, probeerde zwanger te worden en werkte heel hard om toch maar zoveel mogelijk succes in mijn leven te behalen.

Ik probeerde vooral te voldoen aan de verwachtingen van andere mensen en die van de samenleving, in plaats van mijn eigen verwachtingen.  Resultaat: Ik verloor mezelf en eindigde zonder man, zonder kind, zonder huis en zonder bedrijf.  

Het kostte me vele jaren aan studie, opleidingen en trainingen om de illusies die ik leefde te ontrafelen.  Via mijn zachtere, vrouwelijke kant leerde ik dat ik niet hoefde op te brengen om geliefd te zijn.  Ik mocht ook gewoon mezelf zijn.  De zoektocht naar mezelf was lang en confronterend, maar meer dan de moeite waard.

Deze zoektocht leverde mij een gezond en gelukkig leven op, waarbij ik mijn levenservaring, wijsheid en kennis heb leren verbinden.  Met andere woorden; ik heb geleefd (en leef) wat ik verkondig en deel het heel graag met anderen!

Je leest het goed; ik weet heel goed waarvoor ik elke dag opnieuw mijn bed uit kom en vooral;
Ik doe het op mijn manier en dat is het meest vervullende dat ik ooit heb ervaren.

Let’s go there & do that!